Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren isim yakalandı

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısının 11’e yükseldiği öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren isim yakalandı
Yayınlama: 29.01.2022
A+
A-

Sunucu Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısının 11’e yükseldiği öğrenildi. Yakalanan isimler arasında cinayeti işleyen şüphelinin de bulunduğu öğrenildi.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin düzenlenen polis operasyonların devamında gözaltı sayısının 11’e yükseldiği belirtildi.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmuzyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Yeşilköy’de bir balıkçıda silahla vurularak cinayete kurban gitmişti. Sunucu Ece Erken’in eşi olan avukat Şafak Mahmuzyazıcıoğlu, dün memleketi Rize’de toprağa verildi.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2’si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenildi.

Yeni gözaltılar var

Polis ekipleri olayla ilgili düzenlediği çalışma doğrultusunda 9 kişiyi daha gözaltına aldı. Bu gözaltılar ile birlikte toplamda 11 kişinin gözaltında olduğu ifade edildi.

Cinayetin detayları ortaya çıktı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayın bazı detayları da ortaya çıktı. Suphi Malgaz emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı nedeniyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin liralık alacak verecek meselesi yaşandığını belitti. Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya satması üzerine Gökhan Karakan’ın kendisinden 100 bin lira daha istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Karakan’ın kendisini, “O zaman ağabeylerimi gönderirim” dediğini kaydetti.

65 bin TL’lik alacak-verecek meselesi

Hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerden Seccad Yeşil’in de kendisini araştırdığını söyleyen Malgaz, kendisini Ali Yasak’ın (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak’ın çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini söyledi. Yapılan görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını söyleyen Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylediğini ifade etti. Bunun üzerine Seccad Yeşil’in Mahmutyazıcıoğlu’nu arayarak tartıştıklarını söyledi. Malgaz, Gökhan Karakan’ın da kendisini aradığını belirterek, Karakan’a parayı Mahmutyazıcıoğlu’ndan alması gerektiğini söylediğini ifade etti. Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu’nun dün öldüğünü öğrendiğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.