Sanna Marin Finlandiya’yı ikiye böldü

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in başı, son günlerde internete sızdırılan videoları ile dertte

Sanna Marin Finlandiya’yı ikiye böldü
Yayınlama: 21.08.2022
A+
A-

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in (36) başı, son günlerde internete sızdırılan videoları ile dertte. Ülke ise ikiye bölünmüş durumda. Başbakan partileyebilir mi, partileyemez mi?

Önce arkadaşlarıyla olduğu bir ev partisinde şarkı söylerken ve dans ederkenki görüntüleri sızdırıldı. Ardından bir kulüpte eğlenirkenki görüntüleri geldi ve eğlence videoları ülkeyi de ikiye böldü.

DESTEK VE ELEŞTİRİ

İnternete sızdırılan ve 6 Ağustos’ta kaydedilen son videosunda Başbakan Sanna Marin, 20 arkadaşıyla birlikte eğlenmeye gittiği bir gece kulübünde, sabaha karşı üç farklı erkekle yakın danslar ederken görülüyor. Dans ettiği kişilerden biri, ülkenin önde gelen pop yıldızlarından biri. İşte tam bu noktada, Sanna Marin’e yönelik destek ve eleştiriler gelmeye başlıyor.

İMAJA ZARAR VERİYOR

Amerikan AP Ajansı’na konuşan Josua Fagerholm isimli bir pazarlamacı, görüntülerin Finlandiya’nın imajına zarar verdiğini savunarak, politikacıların halkın güvenini kazanması gerektiğini belirterek videoların hoş olmadığını söylüyor. Helsinki’den Mintuu Kylliainen isimli öğrenci ise videoların gerektiğinden fazla ilgi çektiği görüşünde. “Onun hayatında da eğlenceye yer olmalı” diyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.