Fatih Mehmet Maçoğlu’nun yeni işi şaşırttı!

Fatih Mehmet Maçoğlu’nun yeni işi şaşırttı!
Yayınlama: 26.04.2024
Düzenleme: 26.04.2024 22:38
A+
A-

Tunceli’nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart’ta Kadıköy’de girdiği seçimi kazanamadı. Yüzde 10,02 oy oranıyla seçimi kaybeden Maçoğlu, memleketinde arı yetiştiriciliğine başladı.

Tunceli eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart’ta  Kadıköy’de beklentinin altında bir oy oranı alarak seçimi kaybetmişti. Seçimi kaybettikten sonra memleketi Tunceli’ye dönen Fatih Mehmet Maçoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

“YÜKSEK RAKIMLI YAYLALARA GÖNDERECEĞİZ”

Arı yetiştiriciliği yaptığı alandan bir video paylaşan Fatih Mehmet Maçoğlu, “Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız” notunu düştü.

“TÜM SEMPATİNİZİ KAYBETTİNİZ”

Fatih Mehmet Maçoğlu’nun gönderisinin altına “Durduk yere siyasi hata yapıp tüm sempatinizi kaybettiniz”, “Burası Kadıköy Özgürlük Parkı mı?”, “Yeni mesleğiniz hayırlı uğurlu olsun”, “Kürkçü dükkanı” şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.