Özgür Özel ‘Çiftçinin borcunu sileceğiz’

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Rize’de gerçekleştirdiği mitingde iktidara gelmeleri durumunda Türkiye’deki tüm çiftçilerin ve balıkçıların kredi borçlarının faizlerini bir defaya mahsus sileceklerini açıkladı.

Özgür Özel ‘Çiftçinin borcunu sileceğiz’
Yayınlama: 23.08.2026
Düzenleme: 23.08.2026 14:31
A+
A-

YENİ BİR GAZETE – Rize’de yurttaşlara hitap eden Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, artan maliyetler ve borç yükü altında ezilen üreticiler için önemli vaatlerde bulundu.

Çay üreticilerinin ve balıkçıların yıllardır biriken sorunlar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Özgür Özel, partilerinin iktidarında bankalara ve kurumlara olan kredi borçlarının faizlerinin tamamen silineceğini duyurdu.

Ana para taksitlendirilecek

Borç faizlerinin silinmesinin yanı sıra ana paranın da üçe veya beşe bölünerek yeniden yapılandırılacağını ifade eden Özgür Özel, bu sayede üreticilere ikinci bir şans tanınacağını kaydetti.

Rize’deki temasları sırasında ekonomik zorluklara dikkat çeken Özgür Özel, tarım ve balıkçılık sektöründeki maliyet baskılarını hafifletmek için kapsamlı adımlar atacaklarını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.