Emine Ün yeni aşkını ilan etti!

45 yaşına giren eski manken-oyuncu Emine Ün, yeni bir birlikteliğe yelken açtı.

Emine Ün yeni aşkını ilan etti!
Yayınlama: 25.09.2022
A+
A-

Emine Ün, 2012 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Tolga Karataş’tan Nisan 2021’de anlaşmalı olarak boşanmıştı. Güzelliği ile her daim övgü alan 45 yaşındaki oyuncu, yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Emine Ün, doğum gününde sevgilisiyle fotoğraf paylaştı.

Annesi Müzeyyen Bolverdi’yi 24 Ağustos 2021 tarihinde koronavirüs nedeniyle kaybeden ve “Annem… Kapkara gün, acımın tarihi yok” açıklamasını yapan Emine Ün, yaşadığı kötü günleri geride bıraktı. Güzel oyuncu, 500 bin takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sevgilisini duyurdu.

24 Eylül tarihli 45’inci doğum gününde Instagram’da yayınladığı fotoğrafla yeni aşkını ilan eden Emine Ün’ün gönderisine yorum ve beğeni yağdı.

KIZI DURU KALP GÖNDERDİ

Oyuncunun eski eşi Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay da fotoğrafa kalp emojisi koydu.

‘ÇİFTE İHANET’ İDDİASINA CEVAP!

Emine Ün ile Tolga Karakaş’ın evliliği geçtiğimiz yıl sona ermişti. Ayrılık haberini sosyal medyadan duyuran oyuncu, “Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu dünya ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir” ifadelerini kullanmıştı. İkilinin boşanmasının ardından ortaya şoke eden bir iddia atılmıştı.

Emine Ün’ün kız kardeşi Mine Ün ile Tolga Karakaş’ın aşk yaşadığı, bunu öğrenen oyuncunun da hemen evliliğini bitirip, kardeşiyle olan tüm bağını kopardığı öne sürülmüştü. Tolga Karakaş ise “Yapılan haber ve paylaşımların tamamı iftira niteliğindedir” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.