Öykü Gürman Fatih İçmeli ile nişanlandı

Sevilen şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, 3,5 yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli ile nişanlandı.

Öykü Gürman Fatih İçmeli ile nişanlandı
Yayınlama: 04.06.2022
A+
A-

Sevilen şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, 3,5 yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan Öykü Gürman, sosyal medya hesabından nişan töreninde çekilen fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmedi.

Kardeşiyle birlikte söylediği Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısıyla ünlenen ve sonrasında şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk yapan Öykü Gürman, bu sefer de özel hayatıyla gündem oldu. “Sen Anlat Karadeniz“in Asiye’si Öykü Gürman, 3,5 yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli ile nişanlandı.

Çiftin nişan yüzüklerini ünlü iş insanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Faik İçmeli taktı..

Geçtiğimiz aylarda Paris’te evlilik teklifi alan başarılı şarkıcı, aile arasında bir nişan töreni yaptı. Ünlü reklamcı ile evlilik yolunda ilk adımı atan şarkıcı Öykü Gürman, törende çekilen fotoğrafları “Güzel dilekleriniz, mesajlarınız için çok teşekkür ederiz” notuyla yayınladı.

“HER ŞEYİN USÜLÜNE GÖRE OLMASINI İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz aylarda özel hayatı hakkında konuşan Öykü Gürman, “Gerçek anlamda ilk kez yaşadığım duygular. Her şeyin usulüne göre olmasını istiyorum. Düğün tarihi daha belli değil. Allah kısmet ederse yakın zamanda yapmayı düşünüyoruz” demişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.