Şadi Yazıcı’dan güldüren kar paylaşımı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın kar yağışıyla ilgili yaptığı paylaşım, sosyal medyada gündem oldu.

Şadi Yazıcı’dan güldüren kar paylaşımı
Yayınlama: 22.01.2022
A+
A-

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı, İstanbul’da da kendini gösterdi. Dünden beri aralıklarla yağan kar yağışıyla ilgili bir video yayınlayan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın paylaşımı ise izleyenleri güldürdü. Seyir halindeki aracın üzerine yapılan kardan adama atıfta bulunan Başkan Şadi Yazıcı, “Tuzla’da beklenen kar geldi hatta geçiyor.” ifadelerini kullandı.

Meteoroloji, AKOM ve AFAD’ın günlerdir yaptığı uyarılar sonrası beklenen kar yağışı İstanbul’u da etkisi altında aldı. Dün başlayan yağış, aralıklarla sabah kadar sürdü. Kentin pek çok noktası beyaza büründü.

ARACIN ÜZERİNE KARDAN ADAM YAPMIŞLAR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın kar yağışıyla ilgili yaptığı paylaşım ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Üzerinde iki kardan adamın bulunduğu seyir halindeki bir aracın videosunu paylaşan Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da beklenen kar geldi hatta geçiyor.” ifadelerini kullandı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü.

 

5 GÜN DAHA SÜRECEK

Meteorolojiden alınan bilgiye göre de kar yağışının sabah saatlerinde itibaren belirli aralıklarla kent genelinde etkisini göstereceği öğrenildi. İstanbul’da etkili olan kar yağışı, 5 gün daha sürecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.