Esra Hankulu’nun acı dolu hikayesi!

Ümitcan Uygun’la birlikte olduktan sonra otel odasında ölü bulunan Esra Hankulu’nun acı dolu hikayesi!

Esra Hankulu’nun acı dolu hikayesi!
Yayınlama: 07.08.2021
A+
A-

Ankara’da yaşayan Esra Hankulu, geçtiğimiz günlerde odasında ölü bulunmuş, olayla ilgili Aleyna Çakır’ın ölümünde de baş şüpheli olan ve Hankulu’nun sevgilisi olan Ümitcan Uygun gözaltına alınmıştı. 

Ümitcan Uygun, dün kasten öldürme suçundan nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Hankulu’nun ise 1 yaşında babasını kaybettiği, çok acılar çektiği ve baba özlemiyle büyüdüğü; aynı zamanda babasının öldüğü yaşta hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Mamak ilçesinde yaşanan olayda Esra Hankulu evinde ölü bulunmuş ve geceyi Aleyna Çakır’ın ölümünde şüpheli bulunan ve Türkiye’nin gündemini oldukça meşgul eden Ümitcan Uygun’la beraber geçirdiği tespit edilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uygun, savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğince, Uygun hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklama kararı çıktı.

BABA HASRETİYLE BÜYÜMÜŞ

Hayatını kaybeden Esra Hankulu’nun ise babasını 1 yaşında kaybettiği ortaya çıktı. Ankara Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan baba Ahmet Hankulu’nun (25) Şubat 1997’de Moğan Gölü’ne düştüğü, cansız bedenine 3 ay sonra ulaşılabildiği öğrenildi. Babasıyla aynı yaşta hayatını kaybeden Esra, baba hasretiyle büyüdü.

“ÖLÜRSEM BENİ BABAMIN YANINA GÖMÜN”

Sabah’ın haberine göre Esra’nın amcası ve yengesi yürek yakan detaylar anlattı. Amca Kazım Hankulu, “Kardeşim öldüğünde 25 yaşındaydı. Esra 1 yaşında çocuktu. O dönem çok acılar çektik. İçimiz yandı. Şimdi de yeğenimi kaybettim. Aynı acıyı tekrar yaşadık. Ölürsem babamın yanına gömün derdi. Sürekli bir baba hasreti yaşadı. Olayın takipçisi olacağım. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.