Sadakatsiz’de bir ihanet şoku daha

Sadakatsiz’deki bu aldatma tarihe geçer! Mert’in ihanet videosu son bölüme damgasını vurdu.

Sadakatsiz’de bir ihanet şoku daha
Yayınlama: 15.01.2021
A+
A-

Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Sadakatsiz dizisinin son bölümüne Mert’in aldatma videosu damga vurdu. Her bölümde heyecan ve entrikanın üst seviyede olduğu Sadakatsiz’de ortalık karıştı. Dizinin en çok olay yaratan sahnesi hiç şüphesiz Mert’in aldatma sahnesi oldu. İşte Sadakatsiz’in son bölümüne damga vuran o anlar…

Kanal D ekranlarında her Çarşamba akşamı izleyicinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi son bölümde de geceye damga vurmasını başardı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı fenomen dizide işlenen hikaye, izleyici tarafından soluksuz bir şekilde takip edilmeye devam ediyor.

MERT’DEN BİR İHANET DAHA

Dizide Yeliz Kuvancı’nın hayat verdiği Bahar karakteri, geceye damga vuran ikinci isim oldu. Ünlü oyuncu Eren Vurdem’in hayat verdiği Mert karakteri ile dizide evli olan Bahar, hastaneden koşarak uzaklaşırken olanlar dizinin hayranlarını merakta bıraktı.

ŞÜPHELER GERÇEK ÇIKTI

Bahar, kendisini Asya ile aldatan kocası Mert’i affetmiş ve Mert’in işyerinden geç dönmeleri sebebi ile bir şeylerden şüphelenmeye başlamıştı.

Cep telefonuna gönderilen Mert’in kendisini ikinci kez aldattığı videosu ile adeta yıkıldı.

VOLKAN İNTİKAM ALIYOR

Bilindiği üzere Asya ile Mert’in birlikte olması Volkan’ı çıldırtmış ve iki çok yakın arkadaş kavga etmişti.

Volkan’ı Mert de dışlarken, Amerika’dan dönen Volkan’ın herkesten intikam almak istediği tahmin ediliyordu.

Mert’in kadınlara karşı zaafını bilen Volkan’ın, Mert’ten intikamını almış oldu. Sadakatsiz dizisinde bu sahneleri izleyenler ‘Mert sana yazıklar olsun. Bu yaptıkların tarihe geçer. İnsanlığın kalmamış’ yorumlarında bulundu…

Bakalım ilerleyen bölümlerinde Mert ne yapacak? İhaneti gözleriyle gören Bahar Mert’i tekrar affedecek mi? 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.