Rudiger kendini Ronaldo zannetti!

Chelsea’nin yıldız savunmacısı Antonio Rudiger’in İngiliz ekibinden yeni sözleşme için istediği rakam ortaya çıktı.

Rudiger kendini Ronaldo zannetti!
Yayınlama: 15.12.2021
A+
A-

Chelsea’nin yıldız savunmacısı Antonio Rudiger’in İngiliz ekibinden yeni sözleşme için istediği rakam ortaya çıktı. Alman futbolcu, Maviler’in 8.5 milyon sterlinlik teklifine karşılık 12-15 milyon sterlin istedi. Görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken tarafların anlaşamaması durumunda Rudiger’in yeni adresi Real Madrid olacak.

CHELSEA’DEN AYRILIRSA YENİ ADRESİ REAL MADRİD OLACAK
Sporx’in Bild’den aktardığı habere göre, Rüdiger, Chelsea’den olası ayrılığında Real Madrid’in yolunu tutacak. Haber de Real Madrid ile Rüdiger’in arasındaki görüşmelerin devam ettiği de belirtildi. 

Öte yandan Chelsea tarafıyla da görüşmelerini sürdüren Rüdiger’in Londra ekibinden talep ettiği maaş da ortaya çıktı. Alman stoper oyuncusunun Chelsea’den yıllık 12 – 15 milyon sterlin arasında bir maaş istediği ifade edildi. Chelsea’nin ise Rüdiger’e teklifinin yıllık 8.5 milyon sterlin olduğu aktarıldı.

BAYERN MUNİH DE DEVREDE
Ayrıca Bayern Münih’in de Rüdiger için devrede olduğu ancak bu transferden önce mevcut savunma oyuncularından Niklas Süle ile görüşmelerin tamamlanmasını beklediği yazıldı. Rüdiger, bu sezon Chelsea ile 21 resmi maça çıktı ve 2 gol – 4 asistlik bir performans sergiledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.