Eren Soylu ‘Kartal’ı birleştirmek için adayım’

Yüksek İnşaat Mühendisi Eren Soylu İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına aday oldu.

Eren Soylu ‘Kartal’ı birleştirmek için adayım’
Yayınlama: 16.11.2022
A+
A-

Yüksek İnşaat Mühendisi Eren Soylu İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı adaylığını resmen açıkladı.

Kartal Titanic Otel’de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyen Eren Soylu “Kartal’ı birleştirmek için adaylığımı açıklıyorum” dedi..

Eren Soylu, basın toplantısında şunları söyledi:

“İYİ Parti kurulduğunda; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’ nin kararlı tutumu, dik duruşu ve Türkiye’miz için neler yapabileceği hakkinda söyledikleri beni çok etkilemişti. Böylelikle İYİ Parti’nin mensubu olmalıyım, bu partide aktif siyaset yapmalıyım diye düşündüm ve siyasete atıldım.

Aynı, hayatta olduğu gibi, siyasi kariyerimde de, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Milliyetçiliğinin gerektirdiği ahlakla bu yolda ilerliyorum.

Bugün de buraya İYİ Parti  ilçe Başkanliğ’na adaylıiğımi açıklamaya geldim. Partiye kırgın olanların gönlünü almaya,  iyi olmaya geldim. Kartal’i birleştirmeye, herkesi kucaklamaya geldim.

Bir baba olarak çocuklarımin, çocuklarımızın yarınlarına ışık tutmak, milletimizin kaygılarını dindirmek için girdiğim bu yolda sizlerle el ele yürümek isterim.

Gelin birlikte onaralım. Köprüleri yeniden kuralım. Partimizin, ilçemizin ve en önemlisi aziz milletimizin kazanması adına taşın altına elimizi birlikte koyalım. Ben ekip olmaya, çok çalışmaya hazırım. Gelin Kartalı birleştirelim, bütünleştirelim.”

İYİ Parti Kartal İlçe eski başkanı Fuat Onbaşılı da genç aday Eren Soylu’ya destek olmak için basın toplantısının giriş kısmına katıldı.

EREN SOYLU KİMDİR?

Eren Soylu, 1991 yılında Elazığ’da doğdu.

Gümüşhane Üniversitesi İnaşaat Fakültesi’ni bitiren Eren Soylu, Beykent Üniversitesi’nde Yüksek İnaşaat Mühendisliği tahsilini tamamladı.

İYİ Parti’nin kurulmasının ardından ilk kez bir siyasi partiye üye olan Eren Soylu, İlçe divanında görev aldıktan sonra İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

İki dönem ilçe yöneticiliği yapan Eren Soylu, İYİ Parti Kartal İlçe Olağan kongresinde başkanlığa aday oldu.

Evli ve iki çocuk babası olan Eren Soylu, aynı zamanda Elazığlılar Derneği’nde 2. başkanlık görevini sürdürüyor..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.