İstanbul etkinlik otobüsü kreş öğrencileri için Kartal’da

İstanbul etkinlik otobüsü kreş öğrencileri için Kartal’da
Yayınlama: 05.12.2023
Düzenleme: 05.12.2023 11:33
A+
A-

Kartallı Minikler ‘Kütüphane Okuluma Geldi’ Projesiyle Kitapların Büyülü Dünyasına Adım Attı

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitim gören 6 yaş grubu öğrenciler için, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumayı teşvik etmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

‘Kütüphane Okuluma Geldi’ projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 500İG Etkinlik Otobüsü, Kartal’da iki farklı noktada gün boyu kreşlerde eğitim gören çocukları ağırladı. ‘Tüm Kalplerden Geçer’ sloganıyla çocukları kitap okumaya teşvik ederek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılan etkinlikte çocuklar kitapların büyülü dünyasına adım attı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Kars’ın da katıldığı İBB etkinlik otobüsünün ilk durağı Atalar Merkez Kreşi oldu. Burada bir araya gelen Atalar Merkez, Sabiha Bengütaş, Kordonboyu, Kastamonulu Şerife Bacı ve Begüm Yavuz Kreşi öğrencileri hem renkli etkinlikler yaptı, hem de etkinlik otobüsündeki kitapları inceledi. Otobüste çocuklarla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Dilek Kars, hem onlarla sohbet etti hem de hediyeler verdi.

Etkinlik otobüsünün öğleden sonraki durağı ise Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin bahçesi oldu. Burada da saat 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Uğur Mumcu, Gümüşpınar, Soğanlık Orta Mah., Soğanlık Yeni Mah., Zübeyde Hanım, Hürriyet, Cumhuriyet 1 ve Cumhuriyet 2 Kreşlerinde eğitim gören minikler ağırlandı. Kitaplarla buluşan minik öğrenciler keyifli bir gün geçirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.