Hanife Gürdal yırtmaçlı pozlar verdi

Ünlü gelin adayı Hanife Gürdal dikkat çeken paylaşımlarını sürdürüyor.

Hanife Gürdal yırtmaçlı pozlar verdi
Yayınlama: 31.05.2022
A+
A-

Tüm Türkiye’nin evlilik programlarından doğru tanıdığı fenomen gelin adayı Hanife Gürdal dikkat çeken paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Her yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başaran gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Tesettürden sonra bambaşka biri haline gelen Hanife Gürdal’ın özellikle bikinili fotoğrafları takipçileri tarafından büyük tepki çekiyordu.

Esra Erol’un sunmuş olduğu evlilik programından tanıdığımız 1995 yılı İzmir doğumlu Hanife Gürdal daha sonra Zuhal Topal’a geçerek iyice ünlenmeye başladı.

Esra Erol’un ardından Zuhal Topal’a geçen ve iyice tanınmaya başlayan Hanife Gürdal tesettürden çıktıktan sonra mini etek ve bikinili fotoğraflar paylaşmaya başladı.

Tesettürünü çıkardıktan sonra paylaştığı karelerle akıllara kazınan Hanife Gürdal, bazı kesimler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tesettürlü halinin daha güzel olduğunu savunanlar dışında, her halinin güzel olduğunu söyleyenler de oldu…

Daha önce başörtüsünü çıkarma kararı aldığı için takipçilerini ikiye bölen Hanife, bu defa dar yırtmaçlı mor elbise paylaşımıyla dikkat çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları: “Başörtüsü gitti mini dar elbise” yorumlarını yaptı. Eleştirilere kulak tıkayan Hanife Gürdal, paylaşımlarına devam edecek gibi duruyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.