Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde 2 şehit

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde PKK’nın füzeli saldırısında şehit sayısı 2’ye yükseldi.

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde 2 şehit
Yayınlama: 11.10.2021
A+
A-

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle saldırı düzenlendi. Hain saldırıda şehit sayısı 2’ye yükselirken, 2 polis de yaralandı.

İçişleri Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi’nde zırhlı araca terör örgütü tarafından füzeli saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırıda 2 polis şehit düştü, 2 polis yaralandı.

YARALI POLİSLER TEDAVİ ALTINDA

Şehit ve yaralılar, olay yerinden tahliye edilerek, Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye getirildi. Yaralı polisler, Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kilis Valisi Recep Soytürk, hastaneye gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı.

ŞEHİDİMİZİN İKİ ÇOCUĞU VARDI

Terör saldırısında şehit olan 34 yaşındaki Özel Harekat Polisi Cihat Şahin’in evli ve 3 ile 7 yaşlarında iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

BAKAN SOYLU, ŞEHİT SAYISININ 2’YE ÇIKTIĞINI DUYURDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare’de, Tel Rıfat Bölgesi’nden PKK-PYD’nin güdümlü füze saldırısıyla Şehit edildiler. Şehitlerimizin ailelerine, Milletimize, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.