LÖSEV’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

LÖSEV, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ankara başta olmak üzere 9 ilde coşkuyla kutladı.

LÖSEV’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Yayınlama: 29.10.2022
A+
A-

LÖSEV, 29 Ekim Cumhuriyet’in ilanının 99. yılını Ankara başta olmak üzere 9 ilde coşkuyla kutladı. İstanbul’daki Cumhuriyet kortejine onlarca gönüllü, aile vegenç katıldı.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ankara merkezleri başta olmak üzere 9 ayrı ildeeş zamanlı olarak coşkuyla kutladı. İstanbul’da gerçekleşen tören sabahsaatlerinde gönüllü, aile ve gençlerin Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda toplanmasıyla başladı. Atatürk büstüne çelenk bırakan LÖSEV yetkilileri vegençleri LÖSEV’in Ataşehir’de bulunan ofisine kadar büyük ve görkemli bir kortej başlattı.

LÖSEV Gençleri’nden Ata’larına söz: Cumhuriyeti Biz Yaşatacağız!

Cumhuriyetkortejinden sonra günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar, cumhuriyettemalı şiirlerin sunuşu, marşlarla düzenlenen ritm, Yaren Zeybek Gösterisive MEF Üniversitesi gönüllülerin renkli dansları gibi içeriklerle renklenen program kapsamında yüzlerce katılımcı Cumhuriyetin kazanımlarını tekrar hatırlayıp coşkusunu doyasıya yaşadı. Çevre halkının da ilgi ile izlediği törenler tedavisi devam eden minik LÖSEV Kahramanlarının katılımı ile ayrıca anlam kazandı.

LÖSEV 8 şehirde de bu coşkuyu yaşadı

Öte yandan LÖSEV’inirtibat ofislerinin bulunduğu 8 şehire de aynı coşku yansıdı. Bursa’dan Adana’ya Samsun’dan Antalya’ya her ildeki LÖSEV personelleri, gönüllüleri ve LÖSEV aileleri cumhuriyet etkinliklerinde yer aldı. Aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi, özgürlük ve bağımsızlığın temsili Cumhuriyetimizinkuruluşu içten dileklerle kutlanarak Türkiye’nin dört bir yanındaki LÖSEV’lilerle YAŞASIN CUMHURİYET sesleri yükseldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.