Erhan Gülmüş yine gönülleri fethetti

Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş, ihtiyacı olan 300 aileye bütün tavuk dağıttı..

Erhan Gülmüş yine gönülleri fethetti
Yayınlama: 21.05.2020
A+
A-

İstanbul Kartal Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş, bir kez daha gönüllere dokundu..

Erhan Gülmüş, Ramazan ayı boyunca Atalar Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün bedava pide ve simit dağıttı.

Bedava simit ve pidenin yanı sıra hayırseverlerin desteğini alan Erhan Gülmü, bu kez mahallede ihtiyacı olan 300 aileye bedava bütün piliç dağıttı.

Erhan Gülmüş, “Bizim görevimiz sadece evrak vermek, kişilere seçmen kağıdını dağıtmak değil. Tüm dünya ve ülkemizi saran bu Covid 19 salgınında muhtarlar olarak üzerimize düşenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Erhan Gülmüş şunları söyledi:

“Ramazan ayı boyunca binlerce aileye koli koli erzek taşıdık. Her akşam yaklaşık bin pide dağıttık. Bunun yanı sıra simit ikramında bulunduk. Hayırsever komşularımız destekleriyle yetim çocuklarımızı giydirmeyi sürdürdük. Son olarak yine hayırsever bir komşumuzun desteğiyle muhtarlığını yaptığım Atalar Mahallesi’nde ihtiyacı olan 300 haneye bütün tavuk değitimin gerçekleştirdik. Bu zor günlerde biz de vatandaşlarımızın ayakta kalabilmeleri için elimizi taşın altına koyduk. Herkese hayırlı ramazanlar ve bayramlar diliyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.