Galatasaray elendi ama kasası doldu!

Galatasaray, 16.9 milyon euroluk gelirle Avrupa’ya vedasını yaptı.

Galatasaray elendi ama kasası doldu!
Yayınlama: 18.03.2022
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi’nde grubundan namağlup çıkan Galatasaray’ın rüyası son 16 turunda Barcelona mağlubiyetiyle son buldu. Temsilcimiz, 16.9 milyon euroluk gelirle Avrupa’ya vedasını yaptı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu rövanş maçında Barcelona’ya evinde 2-1 kaybetti. Katalan devi ile deplasmanda golsüz berabere kalan Aslan, çeyrek finalin kapısına dayanmıştı ancak güçlü rakibine diş geçiremedi.

LİDER BİTİRDİ
Sarı-Kırmızılılar; Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya’nın olduğu gruptan 12 puanla lider çıktı. Barcelona yenilgisiyle rüyası biten Galatasaray’ın alacağı gelir de netleşti.

KASAYA BÜYÜK KATKI
Sabah’ın haberine göre; Galatasaray, toplamda 16.9 milyon euro aldı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PSV’ye elenen Galatasaray, yayın havuzu gelirinden 350 bin euro alırken, Avrupa Ligi gruplarına kalarak 3 milyon 630 bin euro elde etti.

6 maçtaki 3 galibiyetle 1 milyon 890 bin euro, 3 beraberlik için de toplam 630 bin euro kazanan Galatasaray, liderlik primi olarak 1.1 milyon euro, son 16’ya kalarak da 1.2 milyon euro aldı. Katsayı nedeniyle 3.1 milyon Euro daha kazanan Sarı-Kırmızılılar yayın havuzundan 5 milyon euro gelir bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.