Eva Mendes kendisini çocuklarına adadı

Eva Mendes, anne olduktan sonra önceliği iki küçük kızına verdi ve 2014 yılından beri hiçbir yapımda oynamadı.

Eva Mendes kendisini çocuklarına adadı
Yayınlama: 29.01.2021
A+
A-

Bir zamanlar Hollywood’un hızlı çıkış yakalayan yıldızıydı Eve Mendes. Anne olduktan sonra ise önceliği iki küçük kızına verdi ve 2014 yılından beri hiçbir yapımda oynamadı.

“Benim için öncelik çocuklarım” diyen oyuncu Eva Mendes, uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Ryan Gosling ve iki küçük kızıyla birlikte çıktığı aile gezintisinde görüntülendi. 46 yaşındaki Mendes’in parmağındaki uzaktan bile dikkat çeken iri taşlı yüzük ise çiftin nişanlandığı söylentilerini alevlendirdi.

ANNE OLDUKTAN SONRA MESLEĞİNE ARA VERDİ

Rol aldığı Training Day, Last Night, Hitch, We Own The Night gibi filmlerle yıldızı parlayan 46 yaşındaki Eva Mendes, 2014 yılından bu yana film setlerinin uzağında. Güzel oyuncu son olarak, sevgilisi Ryan Gosling ile birlikte görev aldığı Lost River filminde oynamıştı. Ondan sonra ise mesleğine ara verdi. Bunun nedeni ise Gosling ile ilişkisinen dünyaya gelen iki küçük kızı.

AİLE GEZİNTİSİ

İki kızını büyütmeyi ve ailesine vakit ayırmayı hayattaki önceliği olarak belirleyen Eva Mendes, önceki gün çıktıkları aile gezintisinde objektiflere takıldı. Spor giysiler içindeki çift, koronavirüs önlemi olarak maskelerini takmayı da ihmal etmedi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.