Başarı ödüllerinin Parlak ismi!

Başarı ödüllerinin Parlak ismi!
Yayınlama: 24.11.2023
Düzenleme: 24.11.2023 08:17
A+
A-

Her sene olduğu gibi bu sene de sınırlı sayıda kişiye verilen RC MENAJERLİK Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Sınırlı sayıda verildiği için onlarca alan arasından seçim yapılan ödülde yine en başarılı çalışmaların temsilcileri keşfedildi.  Sosyal medyadaki etkin ve renkli kişiliği ile beğeni toplayan, sanatıyla konuşulduğu gibi kariyer hayatıyla da takip edilen kişi olmayı başaran Burcu Yıldırım Parlak Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi ödülünün sahibi olan Burcu Yıldırım Parlak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Burcu Yıldırım Parlak kimdir? 

Kendini bildi bileli resim yapan soyut dışavurumcu resim sanatçısı. Programlar ile uğraşmayı seven bir grafik tasarımcı ve insanlar ile iletişim halinde, çözüm odaklı olmaktan büyük bir keyif aldığı, kariyerinde büyük sıçramaya sebep olan; birlikte çalışmaktan gurur duyduğu insanlar ile dolu olan Antalya Belek Üniversitesi’nde Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı. Pek fazla boş vakti olmayan, hem iş hem aile yaşamına ayak uydurmaya çalışan, kendi ayakları üzerinde duran, girişimci ve çalışan bir kadın olarak kendini sürekli her konuda geliştirmeye çalışan birisidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.