Fenerbahçe Arda Güler sorununu çözdü

Fenerbahçe, Arda Güler’in bonservisinin yüzde 20’sine sahip Gençlerbirliği ile görüşmelerde sona geldi.

Fenerbahçe Arda Güler sorununu çözdü
Yayınlama: 07.12.2022
A+
A-

Fenerbahçe, Arda Güler’in Gençlerbirliği’nde bulunan bonservisinin yüzde 20’lik payını almak için Ankara ekibiyle anlaştı.

Pay için 2.5 milyon euro ödeme yapacak sarı-lacivertliler ayrıca Lemos, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp, Yiğit Efe Demir ve bazı U19 Takımı oyuncularının bulunduğu futbolcuları Gençlerbirliği’ne kiralık olarak sunacak. Böylece Fenerbahçe, Arda Güler’in haklarının tamamına sahip olacak ve olası bir satış durumunda tüm gelir kulübün kasasına girecek.

 

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI
Sözcü’de yer alan habere göre, Fenerbahçe, Arda Güler’in bonservisinin yüzde 20’sine sahip Gençlerbirliği ile görüşmelerde sona geldi. Fenerbahçe yöneticisi Özgür Özaktaç ile Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş arasındaki prensip anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

BİRÇOK FUTBOLCU KİRALIK GÖNDERİLECEK
Fenerbahçe, 2.5 milyon Euro ücret verecek. Zor durumdaki başkent ekibine Lemos, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp, Yiğit Efe Demir ve bazı U19 Takımı oyuncularının içinde yer aldığı beş-altı futbolcu kiralık sunulacak; ücretleri de karşılanacak. Başkan Ali Koç ile mevkidaşı Niyazi Akdaş yarın bir araya gelip kesin anlaşmaya varacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.