Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunlaşan yolcu talebini karşılamak isteyen AJet, iç ve dış hatlarda çok sayıda ek uçuş koyduğunu duyurdu. Şirket, tatil dönemi boyunca toplamda yüz seksen ek seferle hizmet verecek.
Cumhuriyet Halk Partisi kurultayına yönelik mahkeme kararının ardından piyasalarda yaşanan hareketlilik, ekonomi yönetimini harekete geçirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında bir araya gelen komite üyeleri, finansal piyasalardaki son durumu masaya yatırdı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kripto varlıkların kara para aklama ve suç gelirlerinin transferinde risk oluşturduğunu belirterek Türkiye’de kripto ATM’lerinin tamamen yasaklandığını açıkladı.
Ticaret Bakanlığı, 2026 yılının ilk 4 ayına yönelik denetim raporunu paylaşarak haksız fiyat artışı yaptığı tespit edilen bin 258 işletmeye toplam 389,5 milyon TL idari para cezası kesildiğini açıkladı.
Türkiye genelindeki milyonlarca emeklinin merakla beklediği Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. İki bayramda yapılacak toplam ödemenin 130 milyar lirayı aşması bekleniyor.
Adana merkezli 21 ilde düzenlenen büyük bir operasyonla gözaltına alınan ve aralarında gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın da bulunduğu 154 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.