Galatasaray Osmanlıspor’u rahat geçti

Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray sahasında Osmanlıspor’u mağlup etti.

Galatasaray Osmanlıspor’u rahat geçti
Yayınlama: 27.01.2018
A+
A-

Fatih Terim yönetiminde çıktığı iki Süper Lig maçından da galibiyetle ayrılan Galatasaray, 19. haftada Osmnalıspor konuk etti. G.Saray, maçı 1-0 kazanarak Terim’le çıktığı 3 maçından da galip gelmeyi bildi.



Maçın ilk yarıında sağ kanattan Rodriguez’in geliştirdiği ataklarda Feghouli ve Tolga ile gole çok yaklaşan sarı-kırmızlılar, aradığı golü 37’de Sofiane Feghouli ile buldu:1-0. İlk 45 dakika G.Saray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.



Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da daha net pozisyonlar bulurken, ev sahibi takım; Eren Derdiyok, Yasin ve Gomis’le net fırsatlardan yararlanamadı. Osmanlıspor ise gole en çok yaklaştığı pozisyonu Aminu’yla değerlendiremedi.



Eren’in yerine oyuna dahil olan G.Saray’ın golcüsü Gomis, maçta skoru belirledi. Rodriguez’in pasında topla buluşan Gomis, yaptığı tek vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.



Müsabakanın kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmazken, puanını 41’e yükselten sarı-kırmızılılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi..

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Denayer, Maicon, Latovlevici, Selçuk, Tolga, Rodrigues, Feghouli, Yasin, Eren

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Yalçın, Muhammed, Mehmet Güven, Musa, Regattin, Lumanza, Serdar Gürler, Umar

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.