Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı için gittiği camide kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı
Yayınlama: 25.06.2017
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için gittiği Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi..

Camide ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sağlığına kavuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yürüyerek camiden çıktı ve basın mensuplarına açıklama yaptı. 
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği yaşadığını, bugün programlarına devam edeceğini açıkladı..

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları:

“Öncelikle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. İslam dünyasının birliğine beraberliğine özellikle de barışa vesile olmasını temenni ediyorum. Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandık. Şu anda iyi bir konumdayım. Doktorlarımıza saat 3’te Haliç Kongre Merkezi’nde yapacağımız bayramlarşma töreniyle devam edeceğiz. Birlik beraberlik bizim için çok önemli. Bu bayram inşallah bir milat olacaktır. Bununla birlikte yeni bir dönemin başlangıcına vesile olsun istiyorum. Tüm İslam dünyasında bir bölünme havası estirmek isteyenler var. Temenni ediyorum ki bunlar Ramazan Bayramı ile birlikte çok farklı bir uyanışa vesile olacaktır. Katar’ın 13 madde ile ilgili tavrını takdir ediyoruz” Bir devletin kendi tasarruf alanına giriş olarak görüyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.