Dilan Polat kimdir? Dilan Polat haberleri

Dilan Polat kimdir? Dilan Polat haberleri
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-

Sosyal medyada lüks içinde bir hayat sürerken bir anda kocası Engin Polat ile birlikte kara para aklamak ve vergi kaçakçılığı suçlaması ile Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne koyulan Dilan Polat kimdir?

DİLAN POLAT KİMDİR?

”Dilan Polat kimdir?” sorusunun cevabı çok merak ediliyor. 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat’ın Sıla Doğu isminde bir ablası ve Can Doğu isminde bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

DİLAN POLAT KAÇ YAŞINDA?

Dilan Polat’ın kaç yaşında olduğu merak ediliyor. İstanbul’da dünyaya gelen Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde doğdu.

DİLAN POLAT’IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Dilan Polat’ın Nilda isminde bir kızı ve Milan isminde de bir oğlu bulunmaktadır.

DİLAN POLAT NEDEN YETİM VE ÖKSÜZ KALDI?

Dilan Polat’ın babası, annesini öldürdüğü için yetim ve öksüz bir çocukluk geçirdiği biliniyor. Babasının beyninde bulunan bir tümör nedeniyle bilinç kaybı esnasında karısını öldürmesi sonucu Dilan Polat ve kardeşlerinin hayatı bir gecede değişmiş. Dilan Polat, Sıla Doğu ve Can Doğu teyzeleri tarafından büyütülmüş.

DİLAN POLAT’IN MESLEĞİ NE?

Dilan Polat’ı pek çoğumuz güzel merkezleri ile tanısa da aslında iş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak başlamış. Ardından ünlü isimlerinde çekimlerini yapan Dilan Polat 5 yıl gibi kısa bir sürede dudak uçuklatan bir servete sahip olmuş.

DİLAN POLAT HABERLERİ

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.