Thomas Meunier Trabzonspor’dan ayrıldı

Trabzonspor’un Belçikalı sağ beki Thomas Meunier, sözleşmesindeki ayrılık maddesinin süresinin dolmasına 5 dakika kala sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Thomas Meunier Trabzonspor’dan ayrıldı
Yayınlama: 17.07.2024
Düzenleme: 17.07.2024 14:00
A+
A-

Süper Lig devi Trabzonspor’un Belçikalı sağ beki Thomas Meunier, sözleşmesindeki ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bordo mavili takımla mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

“AVUKATLARA BİLGİ VERDİK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Thomas Meunier’le ilgili durumu şöyle özetleyeyim: Ailevi nedenlerden dolayı bir madde koymuştuk sözleşmeye. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Burada da şöyle bir şart vardı: Anlaşacak takım her kimse daha öncesinden Trabzonspor’la iletişime geçecek ve Trabzonspor da ona göre planmasını yapacaktı. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bir mail geldi kulübümüze. Tek taraflı olarak bize anlaşmasını bitirdiğini söyledi. Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil” dedi.

TRABZONSPOR DAVA AÇTI

Bordo-mavili kulüp, konuyla ilgili yaptığı açıklamayla başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreç başlattığını duyurdu. Açıklamada, “Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 07.02.2024 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

FRANSIZ TAKIMLARIYA GÖRÜŞÜYOR

Karadeniz ekibinden ayrılmaya karar veren ve sözleşmesini tek taraflı fesheden Meunier’in menajeri, Fransız takımlarıyla görüşmelere başladı. 32 yaşındaki futbolcuya talip olan takımların Lille, Rennes ve Monaco olduğu ortaya çıktı.

TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor’a geçen sezonun devre arası gelen Meunier, bordo-mavili formayla 18’i ilk 11 olmak üzere 19 maça çıktı. Tecrübeli savunmacı, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.