A Milli Futbol Takımımız’da 7 eksik!

UEFA Uluslar A Ligi’nde İtalya’yı Bursa’da ağırlayacak A Milli Takım’ın 23 kişilik maç kadrosu belli oldu. Uğurcan Çakır’ın da aralarında bulunduğu 7 futbolcu kadroda yer almadı.

A Milli Futbol Takımımız’da 7 eksik!
Yayınlama: 28.09.2026
A+
A-

YENİ BİR GAZETE – UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki ilk karşılaşmasında Fransa’ya Kocaeli’de 1-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında İtalya ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Bursa’daki Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Mücadele öncesinde ay-yıldızlıların 23 kişilik maç kadrosu kesinleşti.

İtalya maçının kadrosunda yer almayan isimler

Teknik heyet, İtalya karşılaşması için tercihini diğer isimlerden yana kullanarak 23 kişilik kadroyu oluşturdu.

Buna göre kart cezalısı Uğurcan Çakır’ın yanı sıra Aral Şimşir, Emirhan Topçu, Adil Demirbağ, Bartuğ Elmaz, Melih Kabasakal ve İlhan Fakılı bu maçta kadroda yer almadı.

Muhtemel 11’ler belli oldu

Bursa’da oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde A Milli Futbol Takımı’nın sahaya Altay, Zeki, Ozan, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih, Oğuz, Arda, Kerem ve Barış Alper ilk 11’iyle çıkması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.