ABD’li papazdan korkunç pedofili iddiası!

ABD’li papazdan korkunç pedofili iddiası!
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

ABD’li sapık milyarder Jeffrey Epstein davasında her geçen gün yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Ünlü papaz Greg Locke, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda Epstein çok çarpıcı açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

18 yaşından küçük kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla yargılanan ABD’li milyarder Jeffrey Epstein davasında her geçen gün yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor.

Amerikalı savcıların iddianameyi kamuoyuna açmasının ardından ortaya çıkan detaylar tüm dünyayı dehşete düşürürken ABD’li ünlü papaz Greg Locke’un eski bir videosu gündem oldu.

‘KONGRE VE BEYAZ SARAY’IN ALTINDA TÜNELLER ORTAYA ÇIKACAK”

Ünlü papaz Greg Locke, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda Epstein çok çarpıcı açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

Locke’nin yaptığı konuşmada Beyaz Saray ve Kongre Binası altında çocuk istismarı yapılan tüneller olduğunu söylediği ve ABD Başkanı Joe Biden’ı bu tünellerin işleten ‘İblis’ olarak nitelendirdiği belirlendi.

Beyaz Saray’la ilgili pedofili skandalı iddiasında bulunan ünlü papaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Kongre Binası ve Beyaz Saray’ın altındaki tüneller ortaya çıkacak. Hollywood’daki pedofili sürüsü ifşa olmak üzere. Joe, o seks kaçakçılığı yapan iblis ruhlu bir solcu. Tanrı bu sübyancıları ortaya çıkaracak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.