AK Parti aday adayı büyük projelerle geliyor!

AK Parti aday adayı büyük projelerle geliyor!
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

Bozüyük Belediye Başkanı aday adayı Faruk Şahin, Bozüyük’te gençlerin ve halkın günlerini stresten uzak, sosyal aktiviteleri yerine getirebileceği, sosyal ve eğlence tesislerinin yetersiz olduğunu ve bu konuda bir çok heyecan verici projesi olduğunu söyledi. Şahin, ”vizyon şehir oluşturmak benim en büyük hayalimdir” dedi.

Faruk Şahin projelerini tek tek şöyle anlattı: ”Kuracağımız bu tesiste neler yok ki. Merkezimizde cafeler, restaurantlar, yüzme havuzu, buz pateni, kay kay pistleri, bowling salonu, lunapark ve miniatürk benzeri tema parkları, sinema salonları, ayrıca el sanatlarının ve sanatçılarımızın eserlerini tanıtıp, satabilecekleri onlara da istihdam sağlayacağımız küçük dükkanlarımız olacak” dedi.

BOZÜYÜK HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Faruk Şahin; ”Bozüyük’lü hemşehrilerimin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum. Bunun için de özveriyle çalışmak, vizyon projelerle Bozüyük’ü bir marka şehir haline getirilmek heyecanı içerisindeyim. Halkımıza ve gençlerimize sahip çıkmak ve onların hayalini gerçekleştirmek benim en büyük hedefim olacak” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.