Alex’ten Hürriyet Gücer paylaşımı

Alex de Souza, futbolu bıraktığını açıklayan Hürriyet Gücer için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Alex’ten Hürriyet Gücer paylaşımı
Yayınlama: 19.09.2018
A+
A-

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, futbolu bıraktığını açıklayan ‘eski belalısı’ Hürriyet Gücer için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giymiş olan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 36 yaşında futbolu bıraktığını açıklayan Hürriyet Gücer için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Alex, paylaşımının altına da, “Geçirdiğin tüm kariyerini kutlar, bundan sonraki saha dışı hayatında bol şans dilerim” notunu düştü.

ALEX HÜRRİYET’İ NASIL ANLATMIŞTI?

Süper Lig’de 8.5 sezon forma giyen Alex, 2015 yılında verdiği bir röportajda Hürriyet hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Türkiye’deki kariyerim boyunca bana karşı en sert oynayan futbolcuların başında Hürriyet vardı. Her zaman beni zorladı, sert müdahalelerde bulundu. Vücudumda onun bıraktığı en az 8 kalıcı iz var. İstatistikleri tam hatırlamıyorum ama bakarsanız o hep sarı kart görmüştür ve ben de her zaman sonuca etki eden işler yapmışımdır o maçlarda. Maç sonu gelir ve bana ‘kusura bakma’ derdi. Önemli olan bu. Orda biter çünkü her şey. Eğer Türkiye’de bir jübile maçı oynarsam kesinlikle Hürriyet’i davet edeceğim. Kariyerimde önemli yer sahibi isimlerden biri”

İŞTE O PAYLAŞIM:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.