Ali Koç’tan olay sözler! Ateş püskürdü

Ali Koç’tan olay sözler! Ateş püskürdü
Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç’un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal’ın Pendikspor maçından sonra PFDK’ye sevk edilmesine tepki gösterdi. İşte Koç’un gündem yaratan sözleri…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç’un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal’ın Pendikspor maçından sonra PFDK’ye sevk edilmesine tepki gösterdi. İşte Koç’un gündem yaratan sözleri…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Yüksek Divan Kurulu çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Başkan Ali Koç’un Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamalar:

“Benim burada değineceğim mevzular inşallah Türk futbolu için milat olur. İnşallah değişimin ateşini fitiller. Bu iş böyle devam edemez. İsmail Kartal’ın PFDK’ya sevk edilmesi, bizim için bardağı taşıran son damladır. Şampiyonluk kadar bu iş için mücadele edeceğiz. Devlete, TFF’ye çağrı yapıyoruz; kimse kılını kıpırdatmıyor. Biz, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Trabzonspor’u tebrik ediyorum, dün gece bizim için iyi değildi. Futbolun içinde bu var. Arka arkaya goller yiyince çevirmek zor oldu ama çocuklar mücadele ettiler.

Şanssız bir kulübüz, sakatlıklarımız arka arkaya ve aynı bölgeden geldi. Geçen hafta Türk futbolunda enteresan olaylar yaşandı. 10. haftada açıklama yapacaktık ama iyi ki bekletmişiz. 10. haftada oynanan maçlar var.

Geçen hafta yaşanan olaylar, başka bir ülkede yaşansaydı yer yerinden oynardı. Bir tanesi bile yaşansaydı yer yerinden oynardı. Futbolun dinamikleri değişirdi.

Bakalım bizde neler olacak, her zamanki gibi görmezden mi gelinecek? 27 yıllık hakem olan Kemal Yılmaz’ın meslekten istifa ettiğine dair bir açıklaması oldu. Sadece Kemal Yılmaz’ın istifa mektubu bile Türk futbol tarihini, hakemlik müessesesini dibinden değiştirecek etkidedir.

Fenerbahçe olarak Kasım 2020’den beri 5 tane başvurumuz olmuş. Soruşturun, inceleyin, doğru mu değil mi anlayın. Gerçekse dibine inersin, dibine indiğin zaman belki başka konuların da dibine inmiş olacaksın.

Ancak gerçek değilse de atıp tutanlar, atıp tutmanın bir bedeli olduğunu anlayacak. TV’lere çıkıp milyonların izlediği programlarda daha dikkatli olacaklar!”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski MHK Başkanı Lale Orta’nın kendisine bazı görüntülerin gönderildiği iddiasına ise şöyle yanıt verdi: “Ali Koç olarak bana gönderilen doğrudan ya da dolaylı bir görüntü yok. Bununla ilgili hukuken 3 dava açtık. Kendine güvenen insan hukuka gider, bu kadar basit.”

Ne hikmetse Rize’de Galatasaray her zaman tek farkla kazanıyor. Allah Rize’ye sabır versin. Hatalar hep tek bir takım lehine oluyor. İstatistiksel olarak hatalarda bir dağılım olur ama burada hep tek taraflı oluyor.”

Başkan Ali Koç, araştırdıklarını söyledikleri MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu için, “Bugün MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu. Bir araştırma yaptık. Karakteri zayıf, omurgasız.

Bu bir bilgi! Bu arkadaş mevkii seviyor. Onun için verilecek her talimatı yerine getirecek potansiyeli var diyorum! O da Ege Bölgesi hakemi!” ifadelerini kullandı.

Ali Koç, İsmail Kartal’ın Pendikspor maçından sonra PFDK’ye sevk edilmesine tepki gösterdi. Ali Koç’un sözleri şu şekilde:

“İsmail Kartal’ı PFDK’ye kim sevk etti! Danışman mı sevk etti! Resmi Hukuk Müşaviri mi sevk etti! Kim sevk etti kardeşim! Cevabını vermek zorundasınız! İsmail Kartal’ın sözleri, sevk edilecek sözler değil. Kime ne mesaj veriyorsunuz! En son bizden biri ‘TFF’ye gitti, tokatladı çıktı’ diye haber çıkarsa şaşırmayın!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.