Arif Dağlar kabri başında dualarla anıldı

Kartal Belediyesi eski Başkanı Arif Dağlar, Soğanlık’taki kabri başında dualarla anıldı.

Arif Dağlar kabri başında dualarla anıldı
Yayınlama: 10.02.2022
A+
A-

Kartal Belediyesi eski Başkanı Arif Dağlar, Soğanlık’taki kabri başında dualarla anıldı..

 

2004-2009 Yılları arasında AK Parti’den Kartal Belediye Başkanlığı yapan Arif Dağlar anma töreni düzenlendi.

 

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği Arif Dağlar’ı anma törenine yakınları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda Kartallı katıldı..

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, merhum Arif Dağlar’ın Kartal’a bir çok hizmeti olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

“Merhum başkanımız Arif Dağlar ile siyaseten ayrı kulvarlarda olsak da kendisini saygıyla anıyorum. Arif Dağlar büyüğümüz ile aynı zamanda komşuyduk. Kendisinin Kartal’a büyük hizmetleri olmuştur. Ailesine ve yakınlarına, sevenlerine bir kez daha sabırn ve başsağlığı diliyorum. Kartal’a hizmeti olan her başkanımızı saygıyla anmak bizim görevimizdir. Sevgili mevkidaşyıma bir kez daha rahmet diliyorum.”

 

 

Başkan Gökhan Yüksel’in konuşmasının ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti okkundu ve Arif Dağlar’ın mezarına kırmızı ve beyaz karanfiller bırakıldı..

 

ARİF DAĞLAR KİMDİR?

 

Merhum başkan Arif Dağlar 01.01.1954 Bayburt’ta doğdu.. İlköğretimini Bayburt’ta tamamlayan Arif Dağlar, Fenerbahçe Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi.

 

Sosyal, Kültürel, Sportif amaçlı sivil toplum kuruluşlarında başkanlıklar ve iş dünyasında üst düzey yöneticilik yaptı.

 

1997 – 2004 yılları arasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Hamidiye A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı.

 

2004- 2009 yılları arasında Kartal Belediye Başkanlığı yapan Arif Dağlar, söz konusu dönemde ekibiyle beraber Türkiye ve dünya çapındaki projeleri altına imzasını attı. Aldığı uluslararası ödüllerle de bu başarıyı pekiştirdi.

 

​46 yıl boyunca Kartal’da ikamet eden evli ve üç çocuk babası olan Arif Dağlar, 10 Şubat 2020 tarihinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.