Aydın’da dönercide patlama; 7 kişi hayatını kaybetti!

Ünlü dönerci zincirinin Nazilli’deki şubesinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti.

Aydın’da dönercide patlama; 7 kişi hayatını kaybetti!
Yayınlama: 30.12.2022
A+
A-

Aydın‘da bulunan bir dönerci dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sesini duyan bölgedeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

7 KİŞİ ÖLDÜ

Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, iş yerinde yükselen alevlere müdahale etti. Alevler kontrol altına alınırken, yangında 7 kişinin öldüğü 1’i ağır 5 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

VALİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Patlama sonrası Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’dan ilk açıklama geldi. Aksoy, Kıbrıs Caddesi’ndeki bir restorandan 15.30 sıralarında ihbar geldiğini, ilk belirlemelere göre tüp değişimi sırasında patlamanın olduğunu söyledi. Patlama nedeniyle 7 kişinin öldüğünü bildiren Aksoy, biri ağır 5 kişinin de yaralandığı aktardı.

BAKAN BOZDAĞ: 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan yaşanan korkunç olayla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da açıklamalarda bulundu. Bozdağ, “Patlamaya sebebiyet verdiği iddia edilen kişi gözaltına alınmıştır. Rabbimiz, insanımıza ve ülkemize böylesine acı hadiseleri bir daha yaşatmasın. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı patlama hakkında adlî soruşturma başlatmıştır. Soruşturma için Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, üç cumhuriyet savcısı görevlendirmiştir.

 

“BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN”

Olay bütün yönleriyle soruşturulacaktır. Aydın/Nazilli’de bir restoranda meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Nazilli’ye ve Nazilli’de yaşayan vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.