Bahar dizisi seyircisi sinir krizi geçirdi

Bahar dizisi seyircisi sinir krizi geçirdi
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

Bahar 2. Bölüm Show TV ekranlarına damga vururken erken gelen kararlar herkesi hayrete düşürdü. İşte yeni bölümden sonra herkesi hayrete düşüren o ayrıntı…

İddialı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkan Bahar dizisi ekran başındaki seyirciden tam not almayı başardı.

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisinde işler erken karışmaya başladı.

Bahar yeni bölüm Show TV ekranlarına damga vururken dizinin hikayesine dair merak edilenler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor.

Fedakar kadınların hikayesini ekrana taşıyan MF Yapım imzalı Bahar dizisinden ilk haberi gelirken herkes yeni bölüme odaklandı.

Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahar dizisi, büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümüne odaklanıyor.

Bahar dizisi son bölümde Hastaneden taburcu olup evine dönen Bahar (Demet Evgar)’ı, Nevra (Hatice Aslan) ve Timur (Mehmet Yılmaz Ak) büyük bir “geçmiş olsun” kutlamasıyla karşılar.

Fakat Bahar’ın bu kutlamada yaptığı konuşma ve sonrasındaki değişimi, Timur ve Nevra’yı tedirgin eder.

Bahar’ın aklından neler geçtiğini, ne yapmayı planladığını kimse kestiremez. Hayatına dair alacağı büyük kararla tüm dengeleri sarsmaya kararlıdır.

Bahar’ın en büyük destekçisi Evren (Buğra Gülsoy) olacaktır.

Aynı zamanda Bahar-Timur-Rengin (Ecem Özkaya) üçgeninde de geçmişin izleri ortaya çıkar. Finalde ise herkes Bahar’ın yeni kararı herkesi sarsacaktır!

Bahar dizisinde bu gelişmeler yaşanırken önümüzdeki bölümlere Bahar ve Timur arasındaki ayrılığın damga vuracağı da açık açık ortaya çıkmış oldu.

Bahar 3. Bölüm Salı akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.