Bakırköy’de yine siyanür intiharı; 3 ölü

Bakırköy’de biri çocuk üç kişinin cansız bedeni bulundu, evde siyanür tespit edildi..

Bakırköy’de yine siyanür intiharı; 3 ölü
Yayınlama: 15.11.2019
A+
A-

Antalya ve İstanbul’da iki ailenin siyanür ile yaşamlarına son vermesinin ardından yeni bir haber de Bakırköy’den geldi. Bir dairede 1’i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Kaymakamlık, KBRN ekiplerinin ölçümünde, dairede siyanür tespit edildiğini duyurdu. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu olayla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Bakırköy’de biri çocuk 3 kişi, evlerinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak’ta şüpheli ölüm ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Söz konusu adreste inceleme yapan ekipler biri çocuk, üç kişinin cansız bedenine rastladı.

Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

“SİYANÜR KOKUSU TESPİT EDİLDİ”

Bakırköy Kaymakamlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır.

Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir.”

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu olayla ilgili açıklama yaptı. Kerimoğlu, “6 yaşında çocuğumuz ve karı koca hayatını kaybetti” dedi.

FATİH’TE VE ANTALYA’DA DA YAŞANMIŞTI

Türkiye son günlerde siyanürlü ölümlere şahit oluyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih’te 4 kardeş “İçeride siyanür var” yazılı bir not bıraktıktan sonra canına kıymıştı. Akabinde Antalya Konyaaltı’nda da buna benzer bir siyanür vakası yaşanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.