Baraj dizisinde olay yatak sahnesi

FOX Tv’deki Baraj dizisinin yeni bölümü yayınlanmadan olay oldu.

Baraj dizisinde olay yatak sahnesi
Yayınlama: 11.01.2021
A+
A-
Her gün reyting rekorları kıran pek çok dizi ekrana geliyor. Diziler kimi zaman bazı sahneleriyle adeta olay oluyor. FOX da izleyici ile buluşan ‘Baraj’ son dönemde yükselişe geçti. Dizi yarın akşam 22. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Baraj dizisinin ses getiren fragmanında ise Nazım ve Nehir’in yatak sahnesi şimdiden izleyenleri ikiye böldü. Birçok seyirci bu sahnenin gereksiz olduğunu ve reyting için kullanıldığını söyledi. Baraj dizisinin konusu ne? Baraj dizisi oyuncuları kimler?

FOX TV’nin dizisi Baraj salı akşamı heyecan dolu bir bölümle seyircinin karşısına çıkacak.

Baraj dizisinin 22. bölümü şimdiden ses getirdi. Dizide Nazım ve Nehir’in yatağa girmesi seyirciyi ikiye böldü.

Kaybettiği seyircisini yeniden kazanan dizi, 1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkıyor. Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. 

ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLERİ VAR

Salı akşamları karşısında Masumlar Apartmanı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi sıkı rakipleri olmasına rağmen giderek tırmanışa geçen dizi geçtiğimiz hafta ilk 10’un içine girmeyi başardı. 

YENİ BÖLÜMDE OLAYLAR VAR!

Ocak ayının ilk haftası birçok dizinin ekrana bir haftalık ara vermesini fırsat bilen dizi, yeni bölümünü yayınlayarak rakiplerinin bir adım önüne geçti. Yarın yayınlanacak yeni bölümde ise seyirciyi kızdıracak  olaylar var! 

SEYİRCİDEN TEPKİ ÇEKTİ

Baraj’ın yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünün fragmanları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Nazım’dan ayrıldığı için pişman olan ve evi terk ederek Nazım’ın yanına giden Nehir, seyircinin tepkisi çeken bir ‘hata’ yaptı.

YATAK SAHNESİ OLAY OLDU!

Hakan ile evli olduğu halde bir türlü Nazım’ı aklından çıkaramayan Nehir’in, Bahar ile evlilik arefesinde olan Nazım ile yatağa girmesi seyirciyi kızdırdı. Birçok seyirci ise bu sahnenin gereksiz olduğunu ve reyting için kullanıldığını öne sürdü. 

Fragmanda yayınlanan bu sahneye gelen tepkilerden bazıları şöyle oldu:

– Bari adını değiştirin iyice saçmaladınız nerede Yeşilçam’daki Baraj nerede bu dizi

– Yatağa girmeseler olmaz mıydı, reyting için ne yapacağınızı şaşırdınız

 
– Yatak sahnesi olmadan olmaz zaten!!! Açın bakın  filmine tek bir yatak sahnesi var mı? 
 
– Nazım ile Nehir aynı yatakta mı yoksa rüya mı?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.