Belek Üniversitesi’nden Şükrü Tan Erim’e fahri doktora

Belek Üniversitesi’nden Şükrü Tan Erim’e fahri doktora
Yayınlama: 22.03.2024
Düzenleme: 22.03.2024 13:19
A+
A-

Antalya Belek Üniversitesi, savunma sanayisine katkılarından dolayı iş insan Şükrü Tan Erim’e “Fahri doktora” unvanı verdi.

Antalya Belek Üniversitesi Senatosunun kararı uyarınca, Fix Defence ve MGA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şükrü Tan Erim’e savunma sanayi sektörüne yapmış olduğu hizmetlere istinaden, Ülkemizin gelişimi ve toplumun refahı için yaptığı benzersiz katkılar ile sosyal ve ekonomik alanlarda da büyük bir etki yaratması, uzman, öncü, güvenilir ve saygın bir kimlikte bulunması sebebiyle, Fahri Doktora unvanı verilmiştir.

Antalya Belek Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karar neticesinde fahri doktora unvanı verilen Şükrü Tan Erim için tören düzenlendi.

Fahri doktora töreni sunuculuğunu Kurumsal İletişim Daire Başkanı Burcu Yıldırım Parlak, yaparken açılış konuşmalarını Antalya Belek Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Çalkılıç ile Rektör Prof. Dr. Mehmet Yazıcı yaptı. Doktora yeminini ise rektör yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral yaptırdı.

Tören, Antalya Belek Üniversitesi’nin akademik ve idari personelleri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Programda Şükrü Tan Erim’in çalışmalarına, başarılarına ve öz geçmişine değinildi, kendisi ile ilgili bir video gösterimi oldu..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.