Beşiktaş 3 tecrübeli isimle görüşüyor!

Beşiktaş 3 tecrübeli isimle görüşüyor!
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Beşiktaş’ta Fernando Santos’un oynattığı futbol eleştiri almaya devam ederken büyük bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş yönetiminin gelecek sezon için 3 farklı teknik direktörle görüştüğü öğrenildi. Peki yerine hangi isim gelecek? Santos sonrası Beşiktaş teknik direktörlüğü için 3 isim öne çıkıyor. İşte detaylar…

Beşiktaş’ta Fernando Santos’un oynattığı futbol eleştiri almaya devam ederken büyük bir iddia ortaya atıldı.

Tecrübeli çalıştırıcının sezon sonuna kadar istenilen futbolu sahaya yansıtamaması durumunda yönetimin Santos ile yolları ayıracağı öğrenildi.

Portekizli teknik adam Beşiktaş’ta 12 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

1.92 puan ortalaması yakalayan Santos’un oynattığı defansif ve risksiz futbol taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Santos ligde çıktığı 7 maçta sadece 9 gol atabildi. Bu sebeple sezon sonunda takımdan gönderilmesi gündeme geldi. Peki yerine hangi isim gelecek? Santos sonrası Beşiktaş teknik direktörlüğü için 3 isim öne çıkıyor.

ŞENOL GÜNEŞ

Beşiktaş’ın efsaneleri arasına giren ve taraftarın çok sevdiği Şenol Güneş doğal aday konumunda.

Yönetimde de birçok yöneticinin Şenol Güneş’i desteklediği biliniyor. Tecrübeli teknik adamın tekrar Beşiktaş’ın başında olması gerektiği düşüncesi Beşiktaş yönetiminde ağır basıyor.

Şenol Güneş’li Beşiktaş, 2015/2016 ve 2016/2017 sezonlarında ligi şampiyon bitirmiş ayrıca Şampiyonlar Ligi grubunu namağlup lider tamamlayan ilk Türk takımı olmuştu. Avrupa’da ve ligde büyük başarılar yakalayan Güneş, geçen sezon Beşiktaş ile muazzam bir çıkış yakalamış ama bu sezon başında yönetimsel sorunlar nedeniyle istifa etmişti.

HANSİ FLİCK

Beşiktaş’ta bu sezon başında da konuşulan isimlerden biri.

Bayern Münih ile çıktığı 86 maçta 2.53 gibi inanılmaz bir puan ortalaması yakalayan ve sonrasında Almanya Milli Takım teknik direktörlüğü yapan Flick burada başarısız oldu.

Geçen yıl görevini bırakan Flick hala boşta. Beşiktaş güçlü bir kadro kurarak sezon sonunda Hansi Flick ile anlaşmanın yollarını arayacak.

SON ADAY İLHAN PALUT

Süper Lig’de gittiği her takımda adından söz ettiren İlhan Palut bu sezon da Rizespor ile büyük işlere imza attı.

Çaykur Rizespor’u Avrupa potasına sokan tecrübeli teknik adamın artık büyük takımda çalışmak istediği öğrenildi.

Beşiktaşlı taraftarların önemli bir kısmının da Palut’u istediği biliniyor. Yönetim sezon sonunda kesin kararını verecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.