Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı’dan transfer açıklaması!

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı’dan transfer açıklaması!
Yayınlama: 24.11.2023
Düzenleme: 24.11.2023 17:35
A+
A-

Beşiktaş’ta 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı’nın yönetim kurulu listesinde yer alan Metin Keçeli, kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltının bir bölümünde Serdal Adalı da yer aldı.

Serdal Adalı, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin kendisini desteklediğine yönelik algının oluştuğuna dair gelen bir soruyu, “Ahmet Nur Çebi’nin desteğini görmedim, hissetmiyorum da. Sayın Çebi, Hasan Arat ve Fikret Orman arasındaki kavgasına beni çekmesin. Bireysel desteklere de hiç ihtiyacım yok” şeklinde cevaplandırdı.

“80-85’e yakın hazır proje var”

Diğer başkan adayı Hasan Arat’ın, “4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirecek” sözlerinin hatırlatılması üzerine Serdal Adalı, “Bizim için de böyle bir ihtimal var. Bugünkü ziyaretlerimin tamamı açıklayacağımız projelerle ilgili. Ben ilk gün de söyledim, hayali projelerle insanları, camiayı başka bir hayale sürüklerim. Böyle bir şeyi yapmam, karakterim bu değil. Ben, proje ayakları yere basmadıkça, finansmanı nasıl sağlanacak, hangi sürede bitecek, geri gelişi ne zaman olacak, bunlardan dört dörtlük emin olmadıkça hiçbir proje açıklamam. Yoksa 80-85’e yakın hazır proje var. Stat konusunda ben de aynı şeyi söyledim, Fikret başkan da aynı şeyi söyledi. Ona nasip oldu. Onun haricinde seçim zamanı açıklanan projelerden bir tane biten var mı, gördü mü bu camia? Görmedi. O yüzden insanları hayali projelerle, hayali rakamlarla yanıltmanın manası yok” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.