Beşiktaş’ın yeni hocasından bomba hediye!

Beşiktaş’ın yeni hocasından bomba hediye!
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Beşiktaş’la anlaşmaya varan Giovanni van Bronckhorst’a Beşiktaş yönetimi transfer hediyesi vermek istiyor. Detaylar ortaya çıktı…

Beşiktaş’la anlaşmaya varan Giovanni van Bronckhorst’a Beşiktaş Yönetimi transfer hediyesi vermek istiyor. Kariyerinin en verimli sezonlarını Hollandalı çalıştırıcı ile 2016- 2019 yılları arasında Feyenoord’da geçiren yıldız oyuncu için girişimler kısa süre içerisinde başlayacak.

Kartal’ın gündeminde yer alan isimlerden birisi de tecrübeli hocanın Feyenoord’u çalıştırdığı dönemden öğrencisi. İşte detaylar…

HAZİRAN 2025’E KADAR KONTRATI VAR

Ajax forması giyen 32 yaşındaki kanat oyuncusu Berghuis, yaz döneminde de Beşiktaş’la ismi anılmıştı. Yönetim, Bronckhorst’la sözleşme yapılmasının ardından Berghuis ile ilgili girişimlerine başlayacak.

Hücumun her hattında görev yapan tecrübeli futbolcunun kulübü Ajax’la Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. 2016-2019 yılları arasında Feyenoord’da Giovanni Van Bronckhorst’la birlikte çalışan Berghuis, futbol kariyerinin en verimli dönemini yaşamıştı.

ÖN PROTOKOL İMZALADI

Beşiktaş’ın ön protokol yaptığı teknik direktör Giovanni van Bronckhorts’un bugün İstanbul’a geleceği ve resmi mukaveleyi imzalayacağı belirtildi.

Akşam da siyah-beyazlı takımın Kasımpaşa ile Dolmabahçe’de oynayacağı lig maçını tribünden izleyecek olan deneyimli hoca, hafta başından itibaren takımı çalıştırmaya başlayacak ve Çaykur Rizespor karşılaşmasına Kartal’ın başına çıkacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.