Beşiktaş’ta Cenk Tosun bilmecesi!

İngiliz ekibi Crystal Palace’ın menajerler vasıtasıyla yaptığı 12 milyon Pound’luk teklif kafa karıştırdı.

Beşiktaş’ta Cenk Tosun bilmecesi!
Yayınlama: 01.09.2017
A+
A-

İngiliz ekibi Crystal Palace’ın menajerler vasıtasıyla yaptığı 12 milyon Pound’luk teklif kafa karıştırdı, ancak kulübe resmi yazı ulaşmadı, hocası Şenol Güneş de oyuncunun kalmasından yana tavır aldı.

 

 

Sadece gelecekler açısından değil, gidenler anlamında da Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor. Beck’in ardından ayrılması gündeme gelen bir diğer isim Cenk Tosun. Menacerler vasıtasıyla İngiliz kulüplerinin Cenk için ısrarcı olduğu bilgisi kulübe ulaşırken, en istekli takım Crystal Palace’tan geldi… Daha doğrusu iddia edildi!

 

İlk etapta 10 milyon Pound olan teklifi 12 milyon Pound’a (53.5 milyon TL) çıkarttığı belirtilen Ada ekibi, menacer aracılığıyla Başkan Fikret Orman’ın kapısını çaldı. Orman ise resmi teklifi görmek istediğini belirtirken, aklındaki rakamın 15 milyon Euro olduğunu iletti. Özetle resmi teklif ve rakam açısından milli oyuncuyla ilgili tam bir bilmece yaşanırken, işin bir de teknik boyutu var. Teknik direktör Şenol Güneş, lig maçlarında geride kalan 3 haftada Cenk’i kullandı. Negredo’yu ise kulübede tuttu.

 

‘Bir şey bilmiyorum’

 

Bu gelişmeler ışığında Şenol Güneş ise Cenk’in mutlaka takımda kalmasını istedi. Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında ona ihtiyaç duyduğunu söyledi. Cenk ise “Yaşanan gelişmelerden haberim yok. Medyadan okuyorum. Kesinlikle transferi düşünmüyorum. Sadece Beşiktaş ile meşgulüm” dedi.  

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.