Canan Uçar kimdir?

Canan Uçar kimdir?
Yayınlama: 29.01.2024
A+
A-

Canan Uçar, İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi. Peki, Canan Uçar kimdir? Canan Uçar kaç yaşında? Canan Uçar nerelidir? İşte Canan Uçar’ın hayatı
Canan Uçar kimdir? Haberini sizler için derledik…

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar oldu. Peki, Canan Uçar kimdir? Canan Uçar kaç yaşında? Canan Uçar nerelidir? İşte Canan Uçar’ın hayatı

Canan Uçar kimdir?

Eczacı Fatma Canan Uçar, 3 Haziran 1969 yılında Erzurum’da dünyaya geldi.

İlkokulu Kültür Kurumu İlkokulu’nda, ortaokulu Şair Nefi Ortaokulu’nda okudu. Erzurum Lisesi’ni dereceyle bitirdi.

Fatma Canan Uçar, öğrenimini sırasıyla; Ankara Üniversitesi – Eczacılık Fakültesi’nde (1986-1991), Anadolu Üniversitesi – İktisat Fakültesi’nde (1993-1997), Atatürk Üniversitesi – Adalet Yüksek Okulu’nda (2012-2014) yaptı.

Dördüncü fakülteyi de Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü‘nde okuyan Uçar 1991 yılından beri Erzurum’da eczacılık yapıyor.

Canan Uçar, 2001 -2003 yılları arasında “Eczacı Odası Genel Sekreterliği” görevinde bulundu.

Halen Eczacılar Odası Etik Kurul Başkanlığı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Girişimci Kadınlar Komisyonu üyesi olarak çalışmalarını devam ettiren, bu arada da 24 Haziran seçimleri için İYİ Parti’den Erzurum Milletvekili Aday Adayı olan Uçar, yeterli düzeyde İngilizce biliyor.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Canan Uçar evli ve üç çocuk annesidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.