Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özele bedelli askerlik tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özele bedelli askerlik tepkisi!
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel’in ‘bedelli askerlik’ açıklamasına ilişkin, “Her gencimizin sahip olduğu bir hakkı kullananları böyle sakil bir şekilde hedef almak patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işaretidir” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Sivas’ın kalbimizde hep ayrı bir yeri oldu. Bu şehirden aldığımız ilhamla ilan ettiğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka hayata geçireceğiz. Bir daha asla Nuri Demirağ’ın yaşadığı engellemelere izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin en büyük sermayesi insanıdır. Ülkemizi kesintisiz büyütüyor insanımızın özgüvenini artırıyoruz.

Ne zaman aramıza ayrılığı soktuysak işte o zaman başımıza gelmeyen felaket kalmadı. Cumhuriyetimizin ilk asrında siyasi fay hatları üzerinden yürütülen krizlerin, terörün ülkemize hangi maliyetlerinin olduğunu biliyoruz.

MİTİNG ALANINDA 75 BİN KİŞİ BULUNUYOR

Bugün alanımızda katılım ne kadar diye sordum. Şu anda karşımda 75 bin kişi var. İşte Sivas bu.

Geçtiğimiz 21 yıl boyunca bu maliyetlerin yükünü ortadan kaldırmak için çabaladık. Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin birlik davasına bu kadar sıkı sarılmamızın sebebi bu. En büyük üzüntümüz bu anlayışı CHP ve muhalefette göremeyişimizdir.

Gençler burada içimizde kalan bir ukdeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Türkiye son 21 yılda birçok sorununu çözdü. Hayal edilemeyen yerlere geldi. Her alanda gerçekten tarih yazdı. 81 vilayetimizin 922 ilçemizin en ücra noktasına kadar tüm köylerimizin adeta çehresini değiştirdi.

“AĞZINI HER AÇTIĞINDA BİR GAF YAPIYOR”

CHP’de her gelen gideni aratıyor. CHP’nin yeni genel başkanı tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadarını biz de beklemiyorduk. Bu acemi genel başkan ağzını her açtığında bir gaf yapıyor.

“ŞİMDİ DE ‘BEDELLİ ASKERLİK YAPAN BİZE OY VERMESİN’ DİYOR”

Şimdi de çıkmış bedelli askerlik yapanlar bize oy vermesin diyor. Daha sonra bu patavatsızlığını düzeltmeye çalıştı. Varsın CHP Genel Başkanı askerliğini bedelli yapanlardan oy istemesin. Biz millete karşı kibirlenenlerden olmayacağız. Bedelli askerlik açıklaması üzerinden gençlerimizi hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir.

40 yıldır bölücü terör örgütüyle mücadele eden bir ülkeyiz. Teröre karşı daha etkin tedbir için strateji değişikliğine gittik. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye’yi bölgesel ve küresel güç haline getirme azmimizle aziz milletimizin emrindeyiz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.