Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu’na ateş püskürdü

Cüneyt Özdemir de resmi youtube kanalından Ekrem İmamoğlu’na çok sert tepki gösterdi

Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu’na ateş püskürdü
Yayınlama: 30.01.2020
A+
A-

Elazığ’da yaşanan ve sadece Türkiye’de değil bütün dünyada gündeme gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı depremin ardından İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da Palandöken’de ailesiyle kayak yapmaya gitmesi tartışmaları da beraberinde getirmiş durumda..

Ünlü televizyoncu  Cüneyt Özdemir de resmi youtube kanalından Ekrem İmamoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir, ”Böyle bir insana 14 milyonluk şehri emanet eder misiniz?” sorusunu sordu.

İşte Cüneyt Özdemir’in açıklamaları:

İNSANLAR ORADA CAN DERDİNDE…

İnsanlar orada hala can derdinde, aramalar yapılıyor. 16 milyonluk bir şehrin başkanı… Çocuğun, eşin gitsin sen de işinin başında dur. Üstelik sicilinde de İstanbul’u sel götürürken Bodrum’a gitmişliği var. Bunu tabi ben bilmem Murat Ongun daha iyi bilir. İstanbul’u ve İmamoğlu’nu onun yönettiğini söyleyenler var.

BÖYLE BİR İNSANA ŞEHRİ EMANET EDER MİSİNİZ?

Ama bu da pek yakışmıyor. Yarın birgün İstanbul depremi olunca ne olacak?İmamoğlu burada sonra Maldivlere geçmiş çocukların tatili varmış. Böyle bir insana güvenir misiniz?  Böyle bir insana şehri, ülkeyi emanet eder misiniz? Edenler var Trump…Yeni bir dünya düzeni kuruluyor. Acaba başkana oy verecekler mi diyorlar? Verirler. Ekrem İmamoğlu’nun seçtiren süreç Erdoğan karşıtlığından ortaya süren süreç…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.