ÇYDD’den 100. yıla özel 100 bin adım!

ÇYDD’den 100. yıla özel 100 bin adım!
Yayınlama: 21.10.2023
Düzenleme: 23.10.2023 11:19
A+
A-

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kartal Şubesi tarafından düzenlenen ” Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin adım ile farkındalık yürüyüşü yapıldı.

Kartal Merkez de düzenlenen yürüyüşe, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Figen Güner Şimşir, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, Kartal Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, Kartal Gönüllüleri Platformu başkanı Nevhiz Küçükkahveci ve üyeleri, ÇYDD Yönetim Kurulu üyeleri, Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneği Başkanı Şükrü Oğuzalp, Kent Konseyi Kartal Kadın Meclisi yöneticisi Şenay Yavuzbilge, Kartal Anneler Derneği, ve Kartallı kadınlar destek verdi.

ÇYDD Kartal Şube Başkanı Figen Şimşir, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

ÇYDD, gençlerimizin, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, çağdaş, laik ve bilimsel eğitim yoluyla çağdaş insan ve topluma ulaşmayı hedefleyerek, sosyoekonomik açıdan dezavantajlı öğrencilere burs sağlamaktadır.

ÇYDD Kartal Şubesi üye ve gönüllüleri olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında burs desteğini daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla bu gün, bu hedefi büyütmek isteyen bireyler olarak bir araya geldik ve atacağımız her adımı ÇYDD öğrencilerine desteğe dönüştüreceğiz.

Dünyanın her yerinde ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen bir uygulama olan “Help Steps” uygulaması ve ÇYDD’nin iş birliği ile atılan adımlar bağışa yani mali desteğe dönüşüyor.
Hedefimiz, projeye destek veren her bireyin, ÇYDD’ye en az 100.000 adım bağışlayarak hem sağlıklı bir yaşama adım atmak hem de attığımız adımları söz konusu uygulama aracılığı ile desteğe dönüştürmektir. Bu proje bir “İyilik ve İş birliği” projesidir.

Üyelerimizden, gönüllülerimizden, Kartallı hemşerilerimizden, Kartal’da faaliyet gösteren diğer Sivil Toplum Kuruluşlarından, gençlerimizin eğitimine destek olmak isteyen her bireyden bu etkinliğimize destek vermelerini ve adımlarını ÇYDD’ye destek olmak için atmalarını ve bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz.

Gençlerimizin, öğrencilerimizin eğitim hayatlarında sağlam adımlarla ilerlemeleri için adımlarınızı ÇYDD’ de desteğe dönüştürün.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.