Demet Özdemir noktayı koydu

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’la aynı evde yaşadıkları iddiasına yanıt verdi.

Demet Özdemir noktayı koydu
Yayınlama: 14.02.2021
A+
A-

Oyuncu Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadıklarına dair çıkan iddialara yanıt verdi.

Demet Özdemir önceki akşam Yeniköy’de objektiflere yansıdı. Yazın tatil yapmayacağını da söyleyen Demet Özdemir, bir film çekeceğini belirtti.

Demet Özdemir, bir süredir birlikte olduğu şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara gelen güzel yorumlar karşısında da mutlu olduğunu açıkladı.

“AYNI EVDE YAŞAMIYORUZ”

Evine tadilat yaptıran Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’un evinde yaşadığına ilişkin iddiaları da yalanlayarak, “Öyle bir durum yok” yanıtını verdi.

’14 ŞUBAT’IN ÖNEMİ YOK’

14 Şubat Sevgililer Günü’nün çok önemli olmadığını söyleyen Demet Özdemir, “Her gün güzel zaten” şeklinde konuştu.

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in, “Başroller takipçi sayısına göre seçiliyor.” açıklamasıyla ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan güzel oyuncu Demet Özdemir, “Yüksek ihtimalle tabi etkiliyordur ama yetenek ve çalışma azmi de önemli. Bunların dışında her proje için her iş için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Yetenek olmadığı zaman ne kadar uzun süreli bir iş yapabilirsin emin değilim” dedi.

Muhabirlerin, “Sosyal medya da fake hesap kullanıyor musunuz?” sorusuna Demet Özdemir, “Hiç fake hesabım olmadı. Kesin çok kötü patlarım.” cevabını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.