Doğduğun Ev Kaderindir seyirciyi isyan ettirdi

‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisine tepki! Üst üste yaşanınca seyirci isyan etti

Doğduğun Ev Kaderindir seyirciyi isyan ettirdi
Yayınlama: 20.02.2020
A+
A-

TV 8’de yayınlanan ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisiyle ilgili bir detay izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Gerçek hayattan senaryosu ile daha ilk bölümden izleyiciyi içine çeken dizinin başrollerinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir ve  Mehdi’yi oynayan İbrahim Çelikkol var. 

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından yaşanmış, gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizide haftalardır izleyicinin gözünden kaçmayan bir detay sosyal medyada yer aldı. 

Dizide 20’li yaşlarının sonuna gelmiş, küçükken yaşadığı acıları bir türlü unutamadığı için aradığı aşkı bulamamış ve evlenmekten korkan Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir’in dizide sessiz ve donuk olması, repliklerinin çok kısa olması izleyicinin tepkisine neden oldu. 

Bir önceki dizisi Erkenci Kuş’ta seyircinin neşeli ve konuşkan hallerine alıştığı Demet Özdemir’in dizide çok pasif gösterilmesine alışamayan seyirciler bu konuyu sosyal medyaya taşıdı. 

8. bölümü ile ekrana gelen dizide Zeynep’in yine çok sessiz olması, dizi boyunca sayılı cümle kurması, sürekli üzgün ve ağlamaklı olması bu hafta da eleştiri konusu oldu. 

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız hikâyesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın yazdığı senaryoda bu durumun üst üste yaşanmasını seyirci artık hata olarak görüyor. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oyuncular ve karakterler kimdir? 

Demet Özdemir- Zeynep: Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep 20’li yaşların sonuna gelmiş ancak aradığı aşkı bulamamış güzel bir kızdır. Zeynep’in evlilik ile ilgili korkuları vardır; zaten hayat mücadelesi vermekten aşk aklına bile gelmemiştir. Çocukken yaşadığı acılar bir an olsun aklından çıkmamaktadır.

İbrahim Çelikkol- Mehdi: Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi 35 yaşında yakışıklı ve güçlü bir gençtir. Yüzü çok az gülen Mehdi kaderin tokatını daha çocukken yemiş ve yaşadıklarını asla unutamamıştır. Kadınlara mesefeli duran Mehdi Zeynep ile gerçek aşkla tanışacak ve yaralarını saracaktır.

Engin Hepileri- Faruk: Faruk zengin bir adamdır. Zeynep ile evlenmek ister ama Zeynep’in öz annesi Sakine bu evliliğe izin vermez. Faruk Zeynep’i gerçekten sevmektedir.

Sinan Demir-Bayram: Bayram Zeynep’in babasıdır. Alkolik bir babadır. Kızının biri daha 15 yaşında kocaya kaçtığı için küçük kızı Zeynep’in okumasını istemez.

Zuhal Gencer-Sakine: Sakine Zeynep’in öz annesidir. İki kızı bir oğlu bir de alkolik bir kocası vardır. Sakine’nin bir kızı daha 15 yaşında kocaya kaçmış bir oğlu bakımsızlıktan ölmüş bir kızını da temizliğe gittiği Nermin hanımlara okutması için evlatlık vermiştir.

Senan Kara -Nermin: Nermin Ekrem’in eşidir. Zeynep’in de üvey annesidir. Zeynep’i öz kızı gibi sever ve düşünür.  

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.