Düşen helikopterden kahreden haber; 2 şehit

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan helikopterin düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düşen helikopterden kahreden haber; 2 şehit
Yayınlama: 10.02.2018
A+
A-

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan helikopterin düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, operasyona katılan iki helikopterden birinin düştüğünü ve 2 askerin şehit olduğunu söyledi.

Yıldırım, “Herhangi bir dış müdahale ile düştüğü konusunda elimizde delil yok” dedi.
 

TSK’DAN AÇIKLAMA
TSK’dan da konuya ilişkin şu açıklma yapıldı: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında, 10 Şubat 2018 saat 13.00 sularında, ATAK tipi bir helikopterimiz kırıma uğramış, helikopterde bulunan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili teknik heyet tarafından inceleme başlatılmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstişare Toplantısı’nda Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda bir helikopterimizin düşürüldüğünü açılamıştı.

“BEDELİNİ KAT KAT ÖDEYECEKLER”
“Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bütün bunlar olacak. Verdiğimiz kayıplar da olacak. Bunun bedelini kat kat ödeyecekler. Dün sayısal olarak çok kabarık miktarda füze depolarını imha ettik. Tabi bunlar çıldırtıyor bunları. Bizim bir helikopterimiz gidecek ancak bunun bedelini misliyle değil kat ve kat fazlasıyla ödeyecekler.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.