Ebru Şahin şaha kalktı!

Hercai’nin yeni sezon çekimleri Mardin’de başladı. Ebru Şahin at üstünde fotoğrafını paylaştı.

Ebru Şahin şaha kalktı!
Yayınlama: 08.08.2020
A+
A-

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin, at üstünde fotoğrafını paylaştı bakın ne yazdı.

Cedi Osman ile yaşadığı aşk ile gündeme bomba gibi düşen Ebru Şahin sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı. Hercai’nin yeni sezon çekimleri Mardin’de başladı. Ebru Şahin at üstünde fotoğrafını paylaştı.

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle adından söz ettiren Ebru Şahin normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte soluğu tatilde almıştı.

Alaçatı’da tatil yapan güzel oyuncu, basketbolcu Cedi Osman’la yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, aşkı önce inkar etse de sonra gazetecilere el ele poz vererek kabul etmişlerdi.

Yeni sezon şahlanması

Hercai’nin yeni sezon çekimleri başladı. Ebru Şahin de çekimler için tatilini sonlandırıp Mardin’e döndü.

Güzel oyuncu sette at üstünde çekilmiş bir fotoğrafını da Instagram’dan yayınlandı ve altına şöyle yazdı: “Bi yeni sezon şahlanması yaparım dedi Mavi”

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı.

Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olduktan sonra Hercai dizisinde başrolü üstlendi.

Genç oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisinde “Reyyan” karakteriyle başarılı performans çiziyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.