Ece Ronay kimdir? Ece Ronay haberleri

Ece Ronay kimdir? Ece Ronay haberleri
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

son günlerde gündemden düşmeyen fenomen Ece Ronay şimdilerde ise eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Peki kimdir bu Ece Ronay ? Ece Ronay kimdir haberlerini sizler için derledik…

Ece Ronay kimdir?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır’da doğdu. 2022 yılında Mehmet Bilir ile dünya evine giren Ronay’ın bu evlilikten Miran adında bir erkek çoçuğu dünyaya gelmiştir. 2023 yılında evliliğini bitirme kararı alan Ronay 20 dakikalık  duruşmanın ardından anlaşmalı olarak boşanmıştır.  29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur. Ece Ronay Beauty  güzellik merkezinin sahibidir.

Ece Ronay nasıl ünlü oldu?

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

Karpuz şarkısı ardından “Git Çatla” isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu. Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.