Ekrem İmamoğlu ‘depreme karşı tedbir almalıyız’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var.” dedi.

Ekrem İmamoğlu ‘depreme karşı tedbir almalıyız’
Yayınlama: 25.02.2023
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yöresinde amasız, fakatsız tedbirleri almalıyız” dedi.

Mersin’e gelen İmamoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile merkez Yenişehir ilçesindeki fuar alanında misafir edilen depremzedelere ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu, “Deprem bölgesinde hepimizin çok önemli hizmetleri var, sorumlulukları var. Devletimizin her kurumu bu sorumluluğu gösteriyor, göstermek zorundadır. Milletimize sunduğumuz bu hizmetlerin her birisi bilinsin ki; bir lütuf değil, sorumluluğumuzdur, görevimizdir. Biz ülkemizin neresinde olursa olsun, en üstün sorumlulukla oraya koşmak zorunda olan devlet insanlarıyız. Deprem bölgesinde bu süreçten etkilenen her bir vatandaşımız bizim başımızın tacıdır… Milletçe, hükümetlerce büyük hatalar yaptık ve bununla ilgili önlem alamadık. Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yöresinde amasız, fakatsız tedbirleri almalıyız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.